10’Ların Kantin Kartı

10'Ların Kantin Kartı

Sizlerin ve bizlerin çocukları olan öğrencilerimiz en değerli hazinemiz, bunun bilincindeyiz. Kavaklıdere Koleji ailesi olarak Öğrencilerimizin sağlığı için okulumuzda nakit para kullanımına izin vermiyoruz. Tüm öğrencilerimiz, okulumuza özel; aidatsız, önödemesiz, abonelik sistemi olmayan “10’ların Kartı” sayesinde kantin, kırtasiye gibi ihtiyaçlarının tamamını sizin belirlediğiniz sınır dâhilinde rahatlıkla kullanabiliyor. Böylelikle öğrencilerimizin kantin alışverişlerini hızlandırıyor, teneffüslerde onlara daha fazla zaman kalmasını sağlıyoruz, aynı zamanda da her türlü mikrobik unsurdan onları olabildiğince uzak tutarak sağlıklı bir şekilde eğitim öğretim faaliyetlerine katılmalarına olanak tanıyoruz. Çok yakında “10’ların Kartı” için online ödeme sistemini de hayata geçirerek dilediğiniz zaman, dilediğiniz şekilde çocuklarınıza para gönderme olanağını sizler için sağlayacağız. Kavaklıdere Koleji için sağlıklı nesiller yetiştirmek eğitim öğretim faaliyetlerimizin temel amaçlarından biridir.