Neden Kavaklıdere Koleji?

Değerli velimiz; çocuklarımızın Kavaklıdere Kolejinde eğitim görmesi için 10’larca sebep var. İlgiyle büyüttüğünüz çocuklarınıza sizin gösterdiğiniz özenin aynısını gösterebilecek olan Ankara’daki tek okul olmanın gururunu yaşıyoruz. Her öğrencisine özel olduğunu hissettiren, ona özel yaklaşan okulumuzda eğitim, öğretim, disiplin ve başarı daimidir. Sizler de onlardan biri olduğunuzda:

• Yetenekli, Tecrübeli, Dinamik Öğretmen KadrosuBirikimli, MEB müfreadatına ve sınav sistemlerine hâkim öğretmenlerimizin teknolojik donanımları etkin bir biçimde kullandığı sınıflarda başarıyı yükseltiyoruz.
  • Son Teknoloji Akıllı TahtalarAkıllı tahta ve doküman kameranın birleşimiyle etkileşimli derse gücünü arttıran öğretmenlerimiz, öğrenme modellerini etkin bir biçimde kullanıyor.
  • Doküman KameraSınıflardaki doküman kameralar sayesinde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı her çalışma ister A4 kâğıtta olsun isterse bir müsvedde kâğıtta, anında bir görsel materyale dönüşüyor...
  • Klimalı Sınıflarda EğitimTüm sınıflarında klima bulunan okulumuz, öğrencilerimizin sıcak ya da soğuk tüm hava koşullarından korunmasına olanak sağlıyor.
  • Tüm Sınıflarda Hava Temizleme CihazıSınıflarımız en fazla 10 kişilik olsa da sınıf havasının daima stretil bir biçimde kalmasını sağlayan hava temizleme cihazlarımızla öğrencilerimizin sağlığını ön planda tutuyoruz.
  • Kürsüde EğitimÖğretmenlerimizin sınıfa tam hâkimiyetini sağlayan kürsülerimiz sayesinde öğretmen ve öğrenci arasındaki mesafe bir yandan korunurken bir yandan da etkili bir eğitim öğretim ortamı yaratılıyor.
  • Özel Tasarım SınıflarHer öğrencinin kendi koltuğu, kendi ahşap sırası, dolabı, kıyafet askısı, cep telefonu kilitleme dolabı sayesinde geleneksel eğitim anlayışının ötesinde bir sistem hayata geçiriliyor. Bilimsel olarak kanıtlanmış, göz yormayacak şekilde tasarlanmış sınıflar ve boyalarla eğitime bambaşka bir bakış açısı getiriliyor.
  • 24 Saat Eğitim AnlayışıEğitim öğretimin 24 saat aralıksız devam ettiğine inanıyoruz, bu nedenle okuldan sonra düzenlediğimiz akşam dersleri ve gece kamplarıyla öğrencilerimizin tam öğrenmeyi gerçekleştirmesini sağlıyoruz.