Kurum Logomuz

Kurum Logosu ve Anlamı

Ana temamız “Köprü”dür, köprü birleştiricidir, aydınlık geleceğe geçiş sağlar

Logomuzda köprünün gri ayağı geçmişi, kırmızı ve turkuaz ayağı ise aydınlık geleceğe geçişi sembolize eder. Kurduğumuz köprü sayesinde, öğrencilerimizi; geçmişten aldığımız millî ve manevi değerlerimizin desteğiyle, bilim ve teknolojinin ışığında, öz güvenli, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştireceğiz.

KAVAKLIDERE ailesi olarak öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine, onlara özel nitelikler kazandırmaya önem veriyoruz. Rekabetçi dünya koşullarına uyum sağlayabilen nesiller yetiştiriyoruz. Düşünebilen, sorgulayabilen, üreten, bilgiye ulaşmayı kendine görev edinmiş gençlerimizin; kurduğumuz bu köprüleri daha da sağlamlaştıracağına ve geleceğimizi aydınlatacağına inanıyoruz.

Logomuzun içeriğindeki renkler;
Kırmızı: Türk Bayrağı’nı simgeler. Bayrağımızın coşkuyla dalgalanışı ve dinamizmi Kavaklıdere ailesinin çalışkanlığını ve azmini temsil eder.
Mavi: Kavaklıdere ailesinin yaşama yenilikçi ve farklı bakışını ifade eder. Rengi oluşturan yeşil, maneviyatı; mavi ise gücü ve başarıyı simgelemektedir.
Gri renk: Tarafsızlığımızın simgesidir. Kavaklıdere ailesi olarak herkese eşit eğitim öğretim olanağı sunuyoruz. Köprüyü oluşturan gri; aynı zamanda profesyonelliği, uzmanlığı ve başarıyı temsil eder. Çünkü Kavaklıdere, profesyonel ekibiyle gençlerimize başarılı bir geleceğin kapısını aralar.