Veli Bilgilendirme

Veli Bilgilendirme Sistemi

Öğrencilerimize özel Android ve IOS uyumlu uygulama sayesinde velilerimiz öğrencilerimizin ders programı, sınav takvimi, devamsızlık durumu, deneme sınav sonuçları, ödev listeleri, etkinlikleri, ajandası, anketleri gibi pek çok bilgiye ulaşabilmektedir. Kavaklıdere Koleji olarak öğrenci-veli-öğretmen iş birliğinin önemine inanıyoruz ve bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla eğitimi sizin için özelleştiriyoruz. Tüm velilerimiz, bu sistem üzerinden diledikleri zaman öğretmenlerle ücretsiz bir şekilde iletişim kurabiliyor, mesajlaşabiliyor, önerilerini dile getirebiliyorlar. Öğrenci takip sistemi konusunda üst düzey bir bilgilendirme sağlayan Kavaklıdere Kolejinde 10’lardan biri olmanın farkını yaşıyor. Daha iyi, daha güçlü ve daha donanımlı bireyleri siz değerli velilerimizle birlikte gururla yetiştiriyoruz.

Kavaklıdere Koleji Veli Bilgilendirme Sistemimize Doğrudan Ulaşın: